HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Megújul a Taktaharkányi Általános Iskola

2019. október 24. (csütörtök) 21:41
 

A Szerencsi Tankerületi Központ közel 480 millió forint európai uniós forrásból fejleszti a Taktaharkányi Apáczai Csere János Általános Iskolát.

A tankerület még az idén ősszel elkezdi a mintegy 480 milló forintos beruházást, amelynek segítségével a Taktaharkányi Apáczai Csere János Általános Iskola megújul. A projekt részeként hamarosan elkezdődik az intézmény épületének és tornatermének felújítása és bővítése. A támogatás részét képezi még a külső energetikai korszerűsítés, a tetőszerkezet felújítása, a tetőhéjazat cseréje, fűtéskorszerűsítés, valamint a nyílászárók cseréje, továbbá elvégzik az akadálymentesítést is.

WEB_MG_8585.jpg

A tervek szerint a beruházás jövő év szeptemberében fejeződik be, mindezeket Vízkeletiné Juhász Judit a tanintézmény vezetője, Szemán Ákos polgármester és Szabó Árpád tankerületi igazgató jelentette be azon az ünnepi programon, amely a beruházás kezdetét is jelentette egy alapkő letétele mellett. A csütörtök délutáni eseményen az iskola tanulói adtak műsort, egy kicsit emlékezve az 1956-s eseményekre is.

További képek:  https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=2679540332275142

(SL, VT)

Vissza