HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Kastély koncertek – színre lép a szimfonikus zenekar

2024. augusztus 23. (péntek) 12:57
 

Különleges koncertsorozatot zár Edelényben a Miskolci Szimfonikus Zenekar. Az együttes nyár végi hangversenyei során Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye több kastélyában közönség elé lép. A több állomásos kastély-turnét az Edelényi Kastélysziget utánozhatatlan miliőjében zárják a szimfonikusok, ahol a zenekar a legnagyobbak szerzeményeit szólaltatja meg.

k.jpg

Az Edelényi kastély kertjében, igazán barokk környezetben várják a komolyzene kedvelőit augusztus 30-án, pénteken este. A könnyed, nyárzáró hangversenyen a Miskolci Szimfonikus Zenekar Szepesi Bence szaxofonos, klarinétművésszel egészül ki, hogy a legteljesebben szólalhasson meg Marcello, Vivaldi valamint Händel egy-egy remekműve, illetve Mozart A-dúr klarinétversenyének II. tétele és a Linzi szimfónia C-dúr, No. 36, K. 425. A Miskolci Szimfonikus Zenekart Worowski Marcell vezényli.  

DSC_5251.jpg

Az eseményre két típusú belépőjegy váltható. A koncertjegy mellé ugyanis a Gallay Kézműves Pincészet borkostolójára is be lehet fizetni.  

Koncertjegy a helyszínen, 2500 Ft.-ért vásárolható. A koncert és borkóstoló kombinált jegy IDE KATTINTVA 4500 Ft.-ért vásárolható meg.

Vissza